WONING VERKOPEN

De woningmarkt heeft het de afgelopen jaren moeilijk gehad. Gelukkig heeft de markt zich hersteld, maar het verkopen van uw woning blijkt soms nog steeds een uitdaging. Haverkamp Makelaardij BV weet wat er nodig is om uw woning te verkopen en gaat de uitdaging graag aan.

Hoe gaan we te werk:

 1. Intake/ Orientatie
  Om uw woning succesvol te kunnen verkopen, is het belangrijk dat we volledig op de hoogte zijn van uw behoeften en wensen met betrekking tot de verkoop van uw woning.  In een eerste vrijblijvend in-take gesprek bespreken we uw wensen en verdere vragen en geven we u advies met betrekking tot de verwachte opbrengst en te hanteren verkoopstrategie.
 2. Voorbereiding
  Vervolgens gaan we over tot het verkoopklaar maken van de woning. Samen met u definieren we de verkoopstrategie, maken we een waardebepaling en stellen een realistische vraagprijs op. Indien nodig kan er nog een taxatie  en/of energielabel van de woning gemaakt worden.  Om uw woning optimaal te presenteren maken we professionele foto’s, plattegrond en een pakkende beschrijving. Ook ander ‘promotiemateriaal zoals brochures, en te koop borden behoren tot de mogelijkheden.
 3.      Uitvoering
  Vanzelfsprekend zetten wij uw woning op alle relevante online kanalen zoals funda en social media sites. Maar we maken ook zeer zeker gebruik van ons netwerk om  uw woning onder de aandacht te brengen en een match te vinden met woningzoekers.
  Wij begeleiden bezichtigingen met potentiele kopers. Zodra er geinteresseerde partijen zijn, onderhandelen we namens u over de vraagprijs en andere voorwaarden, waarbij we een zo gunstig mogelijke situatie voor u als verkoper als doel voor ogen houden.
 4. Afhandeling
  De afhandelingsfase proberen we zo snel en efficient mogelijk te laten verlopen. We houden intensief contact met ( de makelaar van) de kopende partij. Daarnaast begeleiden wij u met het verdere afrondingsproces bij de notaris (tekenen koop- en leveringakte).

Indien er een koop tot stand is gekomen brengt Haverkamp Makelaardij BV 1 % van de koopsom (exclusief 21% btw)  in rekening aan u als verkoper van de woning.

Gedurende het gehele proces van verkoop houden wij u voortdurend  op de hoogte van de voortgang en ontwikkelingen aangaande uw woning . Afspraken en of bezichtigingen kunnen, naar wens van u en/of de kandidaat-kopers, ‘s avonds en in het weekend plaatsvinden en wij staan altijd voor u klaar bij vragen of advies.

Bel ons of neem contact op via het contactformulier om de mogelijkheden voor het verkopen van uw woning te bespreken.