WONING VERHUREN

Denkt u erover om uw woning te verhuren, tijdelijk of voor langere termijn? Uw woning verhuren via Haverkamp Makelaardij BV resulteert in het snel verhuren van uw woning aan de juiste en betrouwbare huurder. 

Hoe gaan we te werk?

 1. Intake/ Orientatie
  Allereerst houden we een vrijblijvend in-take gesprek waarin we u redenen, wensen en vragen bespreken met betrekking tot het verhuren van uw woning. Als het gaat om het verhuren van uw woning denken wij graag met u mee en geven advies op het gebied van wetgeving, beheer, puntentelling, oplevering, doelgroep, contractsvorm en styling/fotografie.
 2. Voorbereiding
  Bij opdracht tot het verhuren van de woning gaan we over tot de opname en verhuurklaar maken. We maken een waarde-inschatting en vraagprijs, maken foto’s en een beschrijving van de woning, vervolgens stellen we het gewenste profiel voor de kandidaat-huurder op en bepalen de beste verhuurstrategie.
 3. Uitvoering
  Vervolgens gaan wij actief voor u op zoek naar huurders. Wij begeleiden potentiele huurders bij bezichtigingen en voeren onderhandelingen over de huurprijs en het huurcontract. We houden u voortdurend  op de hoogte van de voortgang en ontwikkelingen van bezichtigingen en voorstellen van kandidaat huurders.
 4. Afhandeling
  Zodra zowel u als de kandidaat huurder akkoord zijn met de voorwaarden van verhuur, verzorgen wij de opstelling van het huurcontract. Wij doen samen met u een pre-check/inspectie van de woning en begeleiden de in-check en sleuteloverdracht met de huurder.
 5. Gedurende de huurperiode
  Gedurende de huurperiode zijn wij aanspreekpunt voor zowel huurder als u bij vragen. Bij beheer van de woning verzorgen wij tevens werkzaamheden met betrekking tot technische mankementen en zorgen ervoor dat wordt opgelost (voor meer informatie zie onze beheerpagina)
 6. Afsluiting
  Als de huurperiode wordt afgesloten, begeleiden wij de uitcheck en de afhandeling daarvan.

Indien er een huurovereenkomst tot stand is gekomen brengt Haverkamp Makelaardij BV één maand huur (exclusief 21% btw) in rekening aan u als woningeigenaar.

We bespreken graag de mogelijkheden voor het verhuren van uw woning met u. Bel ons of neem contact op via het contactformulier.