OVERIGE DIENSTEN

U wilt weten wat een bestaande woning of bedrijfsruimte precies waard is? Voor een onafhankelijke en officiële verklaring hiervan kunt u alleen terecht bij een gecertificeerd taxateur van onroerend goed.

Afhankelijk van het doel van een taxatie, heeft één en hetzelfde pand verschillende waarden. Elk van die waarden wordt door meerdere factoren beïnvloed. En al die factoren variëren in de tijd. Vandaar dat er voor het verrichten van een taxatie een specifieke deskundigheid vereist is. Deze deskundigheid omvat een gedegen kennis van technisch-bouwkundige, juridische en markteconomische zaken, en een vertrouwdheid met het actuele huizen- en kantorenbestand in Amsterdam en omgeving.

Twee veel voorkomende taxatievormen betreffen taxatie ten behoeve van financiering en taxatie in verband met een verkoopbeslissing. Verder kunt u ons inschakelen voor alle overige voorkomende taxaties. Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden.

Het kopen van onroerend goed als belegging kan een goede beslissing zijn, vooral voor beleggers die het als een lange termijn investering zien.

Haverkamp Makelaardij BV heeft in zijn netwerk specialisten die u vrijblijvend kunnen informeren. Neem dan ook contact op met ons kantoor indien u op zoek bent naar een belegging of er informatie over wilt verkrijgen.

Een energielabel laat zien hoe zuinig een woning is en wat er beter kan. Van de isolatie van dak, muren, vloer en ramen tot de energiezuinigheid van verwarmingsinstallaties. Belangrijke informatie want een energiezuinig huis zorgt voor lagere energierekeningen en meer wooncomfort. Sinds 1 januari 2008 is het label verplicht voor huiseigenaren die hun huis gaan verkopen of verhuren.

Wij kunnen het energielabel voor uw woning laten opstellen door een erkende (gecertificeerde) adviseur. De adviseur komt langs en onderzoekt uw woning op een aantal punten. Na het onderzoek stelt hij of zij het energielabel vast.