OVER ONS

Bard Haverkamp RT (oprichter van Haverkamp Makelaardij BV)  heeft meer dan 14 jaar ervaring in de woningmarkt in Amsterdam en kent deze als geen ander. Van 2012 tot en met 2016 was zijn kantoor lid van branchevereniging VBO Makelaar. Inmiddels ligt de focus van het kantoor steeds meer op het renoveren van woningen voor cliënten en vervolgens de verkoop van deze woningen. Daarnaast is zijn kantoor actief in het beheer/verhuur en verkoop van woningen in de regio Groot Amsterdam.

Wat ons onderscheidt is onze toegewijde en snelle werkwijze, persoonlijke benadering en ‘no-nonsense’ mentaliteit. We zijn een kleinschalig kantoor en gaan doelgericht en met aandacht te werk voor het beste resultaat. U bent bij ons geen nummer!

Centraal in onze werkwijze staan toegankelijkheid en communicatie. U kunt altijd bij ons terecht voor informatie, advies of ondersteuning en het maken van afspraken. Van ons kunt u regelmatig updates verwachten over de voortgang en ontwikkelingen met betrekking tot uw woning.